Heittäydy mukaan
sanojeni sotkuiseen
sekamelskaan.
Viekoittelen hymylläni
vartalosi vetkuliksi
polvet ihan vatkuliksi,
kunnes syliin kupsahdat.
Kuiskuttelen sanoillani
sydämesi sykkyräksi
silmät päässä seisoviksi,
kunnes nenällesi tupsahdat.
Tällaista se on
elämän vallaton,hulvaton huuma.
Selite:
Nyt taisi karata mopo käsistä. :-)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi