Tummenevan yön
viilenevässä väreessä
uin burgundin punaisessa
viinissä.
Huulillani sulavia
suklaan pisaroita,
jotka haituvat
yön sinisiin varjoihin.
Kuun loisteessa
kahlaan kivikkoiseen rantaan
ja kääriydyn pellavapyyhkeeseen.
Ajan partani, olen mies.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ohoh...vau...upeaa. Ihana on tämä runosi.
Mies Poweria tässä. :))
Hieno toteamus" olen mies" hyvä runosi
Ihana runo ja tuo loppu sai hymyilemään. Selvästi olet mies
Hieno runo ja loppu varsinkin : )
Aika ÄREE, karski, kun mielessään maistelee..
; )) mutta sisältä lempeän lämmin.
Kerrassaan valloittava. ; )
Tää on upee!!!!!!!!!
Suosikkeihin:-)
Aisteja hivelevä runo :) Upeaa maskuliinisuutta, jossa ripaus romantiikkaakin.
Oikein upea runo.Haaveissani lensin jo etelään.
"Näkee silmissään kuun loisteisen veden, kattauksen kera viinin ja suklaan".
Saati sitten vedestä noussut mies.. tässä on ytyä :)
Sanat tihkuuuu ;)
Sivut