Ilta maalaa sinistä viittaansa
peitoksi rakastuneille.
Yön pehmeä huntu laskeutuu
suojaksi eksyneitten sielujen.
Hiljaisuus kuiskaa herkin sanoin
nuo lauseet jo kerran kadotetut.
Eletylle elämälle
nostamme punaisen maljan
ja pisaran huuliltamme juomme.
Väritä kuu taivaalta kanssani
ennen kuin pilvet peittävät
aamun nousevan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunteikas, koskettavan
kaunis on runosi.
koskettavan ihana runo :)
Luin juuri jotakin hyvin kaunista,
rakkauden suloista yötä kuvaa
herkkä runosi, kiitos!
Huikaisevan kaunista, herkkää tunnetta!!!
Jostakin syystä tuli Suomenlipun värit esille lukiessani "ilta maalaa sinistä viittaansa"ja "yön pehmeä huntu"todellakin kaunis on runosi!
Kaunis runo jälleen.
Hyvin kaunis pyyntö rakkaalle, toivottavasti tämä toteutuu ja jo kadotetut lauseet löytyvät uudelleen. Kaunista!!
Eletylle ja vielä elämättömälle malja, samoin kuin runolle. Hyvää Ystävänpäivää ja kiitos ihanasta runosta!
Kuin taiteilijan taulusta maalattuna illan ja yön lumoavilla väreillä on tämä runosi niin kaunis!
yhdyn kehujien kerhoon, aivan uskomattoman upeata!
Kaunista runoilua, mukavaa luettavaa!
Kaunis ja hyvin rauhallinen, seesteinen.
Hyvänmielen runo, tunnetta täynnä. Tähän tunnelmaan on hyvä hukkua...
Aivan ihanaisen ihana runo, jonka viimeinen säe kruunasi...
Tämä on erittäin kaunis ja herkkätunteinen runo...
Kauniit hetket kauniisti kuvattu runossasi!!
Kaunis, todella kaunis...
"väritä kuu taivaalta kanssani"
K A U N I S
Sivut