Minä saavun luoksesi
uniin hiljaisiin.
Tulen yöhön kylmään
ja yksinäiseen,
kun mielesi itkee vielä kyyneleitä.
Vaellan vartalollasi aivan hiljaa
kuumaa matkaa läpi kumpujen
ja laaksojen.
Aistit herkän kosketuksen ihollasi,
tunnet kostean suudelman huulillasi
yössä mustassa unenmaassa.
Hitaasti haihdun luotasi pois,
kun aika aamun on.
Vain ihollesi pieni pisara kyyneleen
merkiksi nyt jää
tästä hetkestä kuumasta
mielen huumasta.
Korun kultaisen kaulallesi
merkiksi jätän lähtiessäni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Olen joskus hiljaisesti laittanut tämän runosi suosikkeihin. Palattuani en henno pyyhkiä vieläkään pois.
Sulla on upeita runoja, suosikkeihin menet! :)
Iih, ihana! Taianomaisen tunnelmallinen, jokanaisen unelmayö! Kun sen haihtumisen saisi vielä estettyä...
Aih kun ihana runo.. Kyllä vain pidinkin tästä!
ihanaa kerrontaa, mahottoman kaunis
Mmm,odotan..Kaunis runo,joka ei jätä ketään kylmäksi,vaan tätä lukiessa latautuu eroottisesti!
kaunista. säilytät kauniin tunnelman alusta loppuun. ihana, rauhallinen ja herkkä.
Kaunis oli tämä runosi,
huikea tunnelma
Erittäin upea, aistikas, lumoava runo! Ihanaa toki olisi tämmöistä unen rakastajaa odotella saapuvaksi. Pidin erittäin paljon!
Mikä tunnelma onkaan runossasi! Uskomattoman upea!
Tahtoo kans :)) äkkiä simmut kiinni Z*
Upea
Aivan ihana runo. pidin tästä paljon.
hmmm...niin lämmin on tämä..täytyy kai lähteä laittamaan silmät kiinni, jos tällaisen vaikka unessa kohtais... : ))
Tunnetta, tunnetta... ja näin naisena lumoutuneena uppoaa tuohon runosi tunteeseen. Ah...
Tosi Upea runo.
Kuin olisi öinen unieni rakkaus Markharan tänne sivullesi jättänyt viestin näihin niin äärettömän kauniisiin sanoihisi. Ihastuttavaa intohimoa ja hellyyttä samassa "paketissa". Kaunista!
Kaunis runo uni -ja haavemaailmasta...mutta varmaan tottakin jos korun huomaa kaulallaan:)
Sivut