Tyhjyys on tehnyt
sydämeeni kylmän kodin.
Siellä se asustaa
kaikessa hiljaisuudessaan
ja vetää pimennysverhot
silmieni eteen.
Ovet se salaa aukaisee
ja antaa pakkasen jäädyttää
kauniit maisemat sydämestäni
jääharsonsa alle.
Vain pieni toivonkipinä
sieluni salaisissa jäälyhdyissä
valaisee pimeää tietäni eteenpäin.
Selite:
Tyhjästä päästä on vaikea nyhjästä mitään kaunista runoa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
*Vain pieni toivonkipinä
sieluni salaisissa jäälyhdyissä
valaisee pimeää tietäni eteenpäin.*
Kipinästä se vielä roihahtaa.. kun aika on. Sielua hivelevä on runosi luoma tunne - ja myös runo itsessään. Upeaa työtä, kuten aina. :)
tämä on kaunis!
'sieluni salaisessa jäälyhdyssä' -ooh, upeita metaforia!
Kaunista, mutta kovin suruisaa on tämän sanoma. Toivottavasti se pieni toivonkipinä siellä sisälläsi jaksaa yhä valaista, ja leviää pian suuremmaksi. Upea, koskettava runo.
kaunis koskettava hieno runosi kieli
pidin kovasti
Joskus täytyy mustaa olla
sitten kirkkaus
sokaisee huomaamattaan...
Mielettömän ihania sanoja sä käytät :)
Nyt ainakin nyhjäsit sieltä kauniin runon. Ehkä se ei sittenkään ole tyhjä. Tämä runosi kuvaa minunkin tunnelmia hyvin....
Näköjään voi, sillä tämä on kaunis haikeudessaan
Tämä kaikessa tyhjyydessään ja surumielisyydessään koskettaa.
Kyllä sinun sydämesi sopukoissa lämpöä
riittää monista, kauniista runoistasi
päätellen.
On annettava sanoille aikaa.
Tämäkin niin rehellisen aito runo
tämän hetkisistä tuntemuksista.
Onhan tämä kaunis...haikealla ja koskettavalla tavalla...hieno runo
Runoilemisen taito on lahja ja sillähän peittää/valaisee vaikka minkälaisen maiseman.
Onnittelen syntymäpäivänäsi!
Huikaiseva otsikko kauniilla runolla,
tuli ja jää samassa tekstissä toimii aina.
Sivut