Synnytä minun sieluuni
loppumaton elämän nälkä,
jotta sydämeni liekki
jaksaisi pimeydessä
kirkkaana palaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Synnytä minun sieluuni
loppumaton elämän nälkä,
jotta sydämeni liekki
jaksaisi pimeydessä
kirkkaana palaa.
Kommentit
Luin jo aiemmin ja on niin vahva etten sillon laittanut mitään
toivoa täynnä mutta niin ahdistava pimeys
Kaunis, vilpitön pyyntö suoraan sydämestä.
tämä on kuin rukous
ja koskettava sellainen
jumalaltako?
kuitenkin sitä jotakin
tulisi etsiä valosta
ei pimeydestä
"loppumaton elämän nälkä"
on kaunis runokuva
mutta se ei välttämättä johda
mihinkään
kokemuksesta kerron
runosi koskettaa tätä lukijaa
todella syvältä
laittaa miettimään
jaksamista sinulle
runoveljeni
Kaunis, hieman kaihoisakin runo
upea pyyntö.
Huikea elämänmakuinen toivomus niin kauniisti sanoiksi luotuna, ettei tähän mitään sen arvoista lisättävää. =)
Pienestikin voi sanoa niin paljon !
Tämä runosi on lyhyt, mutta siinä on se olennaisin ja tärkein mitä meidän tulisi kaikkien toisillemme olla.
Nöyrä, kaunis pyyntö läheiselle tai kuin rukous.
Mahtavaa!! Ihailen runosi vahvaa otetta sanoillasi. Sanataidetta kauneimmillaan on runosi. Taidokasta työtä!!!
Tämä on tosi kaunis runo kuin rukous...
Todella kaunis runo ja toive. Upeaa.
Sivut