Hiivit mieleni
usvaiseen rantaan
yön siivillä hiljaa keinuen.
Lämpimän tuulen henkäys
herättää minut kosketuksellaan
ja työntää pois unieni ihmemaasta.
Suljetuin silmin
piirrän kuvasi muistoksi
yön hämärään huoneeseen.
Sydämeeni sinut iäksi talletan
ja salaisen rakkaudenrasian
suudelmilla suljen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin herkin ja hennoin sävyin tässä runoilet, kauniisti.
Runo täynnä kauniita sanoja,
lämpimiä ajatuksia ja rakkautta...
Tuttuja, haikeita sanoja - lauseitakin. Tällaisenaan rakentuvat ainutkertaiseksi runoksi.
Kaunis rakkausruno ja kyllä tuolla sydämessä on varmassa tallessa aarre tuo.
Kaunista tekstiä -koskettaa.
vauuuuuhhh.... ihana :)
Ihana tuo rakkaudenrasia Ihanassa runossasi.
Jälleen Hyväilevän Kaunista.
Kaunis runo rakkaasta, joka talletetaan salaiseen rasiaan iäksi. Upea runo jälleen.
Erittäin kaunis runo jälleen kerran.
Aivan ihana!!!!..huokaus..niin kaunista..
Täydellinen runo! Niin ihanan rauhoittava on runosi sointu. Jos rakastetullesi sen kirjoitit hän olkoon siitä ylpeä!! mestarillinen teos!!
Öiseen aikaan, unien unelmissa voi nähdä, kuulla ja kokea sellaista, mitä ei päivänvalossa näe. kaunis, romanttisen herkkä on runosi, kuin koru rakkaudenrasiassa.
Luonnon elementit ja ilmiöt ovat kauniisti esillä monissa runoissasi, ja mielestäni varsin luontevasti. Runon loppu on hempeän suloinen, vaikka näin karskina miehenä en sitä julkisesti myönnäkään.
herkkää sanailua rakkaudesta..
Sivut