vuodet tuntuvat yhä matalammilta
kuin vanhan rauniolinnan holvikaaret
joiden alta on mentävä kumartumalla
niin ettei ehdi välillä selkää suoristamaan
vaan täytyy kulkea köyryssä
matalaa holvikäytävää kaiken aikaa
kaiken aikaa loppuun saakka
jokin korkea sali on sillä matkalla
korkea ja avaran valoisa
mutta ei siinä selkä ehdi suoristua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siinä on arvokkuutta, vaikka kumarassa kulkisikin
ja jotkut kulkevat jo ennen vanhuutta kumarassa, jos ollenkaan
sairauden vuoksi. Sait ajatuksia aikaan.
ei toivottuja tuntoja, vierautta niin itsessä kuin kaiken tahdossa,
niin ihana olisi käsi kädessä, jakaa tuntoja, kantaa toivoa
- koskettavaa runokerrontaa
Sivut