Loppukesän valossa
hedelmät kypsyvät
ja nurmelle putoavat.
Mätänevät.
Kuolema on seuraus
kasvusta ja kypsymisestä.
Se on elämän ehto.
Puun oksa olen,
omaan runkoon
turvaten kiintynyt.
Kuitenkin kysyn:
”Missä ovat juureni,
mistä kaikki alkoi?”
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jatkavat luonnon kiertokulkuaan
ja vasta kauttamme kuolevat
ja siis - siemenestähän kaikki lähtee
jos liiaksi juurtuu, ei ole valmis lähtemään
kutsun tullen
Sivut