Kuin mikään ei olisi sopinut yhteen, mitä näin.
Kohdatessani hänet, oli hän niin terveen näköinen.
Kirkas katse, kasvojen iho loisti.
Ikkunoissa oli tuplalasit.
Olisivat kyllä kaivanneet pesua.
Kuolleita kärpäsiä lepäsi lasien välissä.
Ikkunoitten takana paistoi talven aurinko matalalla.
Hanki puhdas, jäljetön.
Kyselemättä lähdin pois.
Hiljaisuus
on olemassa.
Minun jälkeni jäävät.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut