Tanssipalatsin pariovet avautuvat:
Discohampaat välkkyvät vaihtuvin värein.
Viini läikähtää laseissa,
hekuman spektri naurun liekeissä.
Ilta saa sinipunaisen tahran kaulukseen.
Niin nauretaan viimeisenä iltana.
Hien, parfyymin, rakastelun löyhkä
sivaltaa kasvoja
kuin Attilan ruoska.
Unohduksen iltana niin tanssitaan.
Karnevaalinaamion takana,
serpentiinien kuohussa
kenenkään huomaamatta
vanhus itkee:
olkapäät nytkähtelevät
jääden värähtelemään.
Big band heläyttää
jäähyväisvalssin:
”Sua kohti, Herrani,
Sua kohti ain…”
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut