taatusti alkuperäinen
päivät pitkät
tällä rannalla
kasvot aina päin aurinkoa
veden rajassa
päivänlämmin ja kirjava
pyöreäksi hioutunut kivi
pieni aalto lyö siihen
luojansa
vesileiman
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis 🌸🦋
Sivut