(Franz Schubertin innoittamana)
___________________________
Tie on liejuinen
Lähdet taaksesi katsomatta,
vaeltaja, der Wanderer.
Katoat sumuun.
Tiedän, että jätät matkallesimerkkejä minulle.
Mieli vaeltelee.
Lähdenkö minä?
En heti.
Järjestelen muutamia asioita ennen sitä.
Sidon kengännauhat.
Jätän viestin pöydälle.
Kirjoitan: Olen lähtenyt.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut