aallot lyövät, vesi saartaa,
vaikka kutsuu luodon syli,
yhä karu, puuton
ja yksin niin on,
kun kirkaisten yli
korkealta lokki kaartaa
vaikka kutsuu luodon syli,
yhä karu, puuton
ja yksin niin on,
kun kirkaisten yli
korkealta lokki kaartaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
samalla mietin ketä luodon syli kutsuu?
Muistatko?
Sivut