Koko päivän
harmaata odotusta,
taivas pilvessä,
mutta ei sada.
Tahtoisin selkeän päätöksen,
ettei asioita jätettäisi aina vain
pöydälle odottamaan.
Sitten kuulin, kun poikani soitti
ja ilmoitti:
Kuule kesä tulee, usko pois.
Ensimmäinen ritariperhonen,
jo nähty, hän kertoi.
Omin silmin sen näin.
Totta, tuossa se lerkkuu,
kuolleen viinimarjapensaan takana,
narsissien ja keltavuokkojen päällä.
Sen näen minäkin,
että kesä siinä vaappuen tulee.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tänään eivät perhoset tosin lentele
vaan piileksivät sadetta
pian loppuu sade ja tuuli
saamme nauttia lämmöstä
toiveikas runo
Sivut