Sinä menet rohkeasti läpi tiheikön,
etkä tiedä mitä sen takana on.
Mutta se on sinun tehtäväsi,
kulkea tiheikön läpi
niitylle, jossa ensimmäiset ahomansikat
jo punertuvat, helteisen heinäkuun
väkevä tuoksu.
Selite:
Elinan muistolle!
Isä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyyneltyvin silmin tätä lukee.
Kaunis, kaihoisa runo isältä tyttärelle.
Kyynelsilmin
Sivut