Kuljen katua ylös,
kasvot kohti aurinkoa,
jota talvi tarjoaa silmiini.
“Siinä hän on, se näkyy”,
kuulen
vastaantulijoitten kuiskailevan
toisilleen
“Katso nyt, mitä sellainen
voi saada aikaan;
millaisia merkkejä se jättää!”,
he virnistelevät.
Mitä he voivat minusta nähdä?
Silmistäni heijastuu aurinko
ja hymyni kaartuu
punertuvan pilven reuna.
Miten sen voi nähdä,
että olen tulossa sieltä,
missä on ilo, hellyys,
ja rakkaus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut