Aina myöhässä

Runoilija Carre

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2022 18:36

Asuinpaikka: Hollola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.6.1939


  1. Katkennut kynä

    Harvinaisen paljon kiitoksia kaikista kommenteista, mitä sivuilleni sataa tai paistaa <3

    En osallistu mihinkään äänestyksiin!
    Runojani voit käyttää ja jakaa, kun muistat käyttää nimeäni tai nimimerkkiäni.

Onko kynä kirvonnut kädestä, vai
musteko kuivunut koneesta,

rapisseet
runsaat sanat rakkauden.

carre
 
 
 
Ne kaikkein parhaat... 
tai ainakin uskon, että parhaat luojan luomat  antimet,
 
ovat aina minun kohdallani 
olleet kypsinä poimittaviksi
 
valmiina
siinä nenäni edessä, 
 
mutta minä  halvatun nuhanenä olen käyttänyt 
 
FLORALYSSIN 
kun kutittaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei voi tietää, mitä kaikkea ihanaa olisi voinut olla <3
-merta etemmäs on tuhra kallaan lähtiä!
No nyt jättää avoimeksi, mitä olisi voinut tapahtua, jos tarjolla olisikin ollut vain Nasonexiä. :)
 

Käyttäjän kaikki runot