Ei yhtään jälkeä nyt
alla ikkunan
polulla valkealla,
minkä edestä pois
olen juuri verhon
syrjään vetänyt
ajatuksella olla
jotakin enemmän
kuin jälki nolla
hangella valkealla.
8.1.21
Selite:
näitä kuvioita, ...joita muutamat, tai edes jotkut... tuntevat!?!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ajatuksille hetket ovat kauniita.
Kauneuden olet esiin saanut 🌹