Kun rakastuin.. niin oliko se silloin
kun rakastuin - vai luulinko vain,
että rakastuin!
Eei.. minähän jo sinua rakastin silloin
en vain enää - vanha hölmö muistanut,
että se on juuri se - outo tunne,
etupäässä illoin!
Tunnen sen.. minähän tunnen sen
taas!
Selite:
...kevätkö se taas sekoittaa ihanasti vanhaa miestä ..ai mitä vanhaa?!?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus ei heti tajua, mutta onneksi kohde
voi antaa vinkkejä. Semmoista se elämä,
miettii hymyten Marle :)