Ääretön

Runoilija rimpsenssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.2.1978

Runoa ei tarvitse osata lukea, se pitää tuntea.
Suosittelen:
 



Kuin tuulenhenkäys

se viimeinen,

jonka jälkeen 

on hetken niin hiljaista,
että tyhjyyden läpi

on vaikea nähdä.

Niin ääretön.
Niin äänetön.

Kuin illan lämmin kajo
joka on vielä niin läsnä

ja silmänräpäyksessä
niin poissa.

Niin ikuisesti.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valitettava tosiasia, joskus ei voi käsittää, kun elämä menee nopeasti <3 
Ajassa hetki, virrassa iäisyys. Katoava tuokio (lopullinen) runossa väritettynä. Pidin ja runoilijaa kiitän!
Kaunista kuvausta. Runosi on kuin hiljainen silta ajasta iäisyyteen. 
Kun meri on ääretön, sen yli näkee vain äärettömän ja on pakko tyytyä siihen. Niin tai soudettava äärettömän kauas, uskoen sitten näkevänsä.
Runosi saa jälleen maisemat kukkimaan. Kiitos!

Niin ja Paljon Onnea Rimpsenssalle ;)
Kiitos ja kiitos. 😊
 

Käyttäjän kaikki runot