Kylmä syli

Runoilija rimpsenssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2005
Viimeksi paikalla: 28.9.2023 21:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.2.1978

Runoa ei tarvitse osata lukea, se pitää tuntea.
Suosittelen:
 



Kuin kuolonkankeus,
pyyhkii pelko sielua.
Piirtyy päälle spiraalina,
lamauttaa tuntijan.

Haihtuu polku
savuna ilmaan.
Sammuu tieltä
viimeinenkin valonkajo.

Pimeys 
kuin henkeäsalpaava
loputon matka iäisyyteen.

Askelia askelten perään
joista jokainen tai

yksikään

ei yllä
edes edellisensä vierelle.

Silti lohduttavana
kuin kalman syli
jonne voi jäädä

sulautua

pyyhkiä pois määreet
joiden kanssa ei kukaan
ollut mitään
aiemminkaan.

Anna minun jäädä tähän
suljettuna umpioon

sillä tässä ja nyt

yksikin valonsäde
yksikin ystävällinen ele

olisi askel yli kynnyksen
yli äyrään

pysäyttämättömästi
liikaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus haluaa olla yksin, vaikka se olisi kuinka jäätävää tahansa <3 
Suruun taipuvaa tekstiä, tunnelmaa. Kaunista ja ahdistavaa sanoissa. Vaan pidin siltikin. Kiitos runoilijalle!
Hui, runosi nostatti ihan kylmän väreet esiin. 
Tämä meni syvälle sisuksiin, juuri tänään, kun isoja pelkoja olemassa vakavista asioista. Lukuelämys.
Kiitos sanoistasi ja tsemppiä. 
 

Käyttäjän kaikki runot