Sydän palasina

Runoilija BrokenRose

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedätkö miltä tuntuu
olla yksin pimeässä?
Pelätä joka varjoa
ja ääntä.

Tuntea itsensä pieneksi
ja voimattomaksi
kaiken sen keskellä.

Minä tiedän,
liiankin hyvin.

Tiedän miltä tuntuu
olla yksin
ja eksyksissä.
Rakastaa sinua ja
silti kaivata toista.

Haluanko sinut sittenkin
vain koska en voi
saada häntä?
Rakastanko sinua tarpeeksi,
vaikka olen rikki?

En tiedä,
olisiko hän sittenkään
parempi minulle.

Enkä aio
ottaa siitä selvää.

Haluan pitää
edes sinut ehjänä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vakavaa pohdintaa, joka herättää ajatuksia. Tuttuakin tutumpaa runon tarina myös minulle.

Koskettava

runo

Vakavaa pohdintaa, joka herättää ajatuksia. Tuttuakin tutumpaa runon tarina myös minulle.

Koskettava

runo

 

Käyttäjän kaikki runot