Katson ulos
ikkunasta.
Lumi peittää,
huurteisen maan.
Pakkanen kylmä,
kuin tunteideni
tyhjä kuilu.
Ikäväni mustuus.
Ajatukseni vievät,
minut kauas.
Takaisin luoksesi.
Mielikuvitukseni,
kiertyy ympärillesi.
Yksinäisyys,
valtaa mieleni.
Kuolen ikävään.
Rakastan sinua,
kaivaten.
Sydämeni pohjasta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi