Nimetön

Runoilija BrokenRose

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihan ja pettymyksen
kyyneleet,
murtavat naamion.
Maskin
jonka taakse,
tunteet kätkettiin.

Miksi?
Voi miksi,
mikään ei koskaan
mene niin
kuin haluaa?

Sitä odottaa,
jotakin suuresti.
Vain huomatakseen,
ettei se koskaan
toteutuisikaan.

Katkerat nyyhkäisyt
huutavat pettymystä.
Haluan vihata
sinua,
tämän pienen hetken.
Niin on,
helpompi.

Ja silti,
viha ei tunnu
oikeudenmukaiselta

Selite: 
Pienimmätkään suunnitelmat ei aina toteudu :/
Kategoria: 
 

Kommentit

välillä on sama tunne. Tämäkin hyvä runo, suosikeihin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot