Pelkään lähteä

Runoilija BrokenRose

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tekis mieli vaan,
rimpuilla vastaan.
Sanoa
etten haluakaan lähteä.

Pelottaa,
vatsaan sattuu.
PELOTTAA!

Takerrun sinuun,
vieläkin tiukemmin.
En halua mennä,
ja jättää sinua,
yksin.

Itken ikävääni jo nyt.
Pelkään tulevaa.

Mutta silti,
en malta odottaa
tätä reissua.
Mahdollisuutta,
nähdä maailmaa.

Selite: 
Viikon päästä lähössä vähän yli kuukaudeks reissuun kaverin kanssa, mut niin pitkä aika erossa poikaystävästä pelottaa ja sattuu jo nyt...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot