Kinuski

Runoilija Neidonpaula

Jospa voisin sinut
kinuskilla voidella,
sinut puhtaaksi lipoisin
hellästi kiusoitellen
joka paikasta,
herkistä herkimmin.

Selite: 
Kinuskilla sokerit nousee.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot