kauniisti lipuvat tuulenkeinussa kohti maata,
joka syli avoimena odottaa lumihiutaleiden kosketusta.
Lumihiutaleet peittävät mustan maan valkeudellaan
ja maa huokaa saamastaan kosketuksesta
onnellisena hymyillen.
Selite:
täällä missä asun on maa valkoinen ja pakkasta on -4 astetta, ihanaa, hmmm, missä mun pulkka on? Kellarissa :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ei ihan helpolla näytä tänä talvena maa valkoiseksi tulevan.
Mukava runo...vaikken lumesta niin välitäkään : )
Hienoa luettavaa :)
valoa
Hieno on runosi ja yhtä hieno varmaan asuinpaikkasi puhtaan valkoisena.
Toivottavasti pulkka löytyi.
Hyvin runo saa talven tuntuman myös lukijan mieleen, vaikka ulkona musta maa vielä suurelta osin.
Sivut