En koskaan sano hyvästejä,
aina sinua rakastan.
Always I love You.
Rakkaani, minun sydämeni
onnelliseksi tee, lähetä minulle
poimimasi lentosuukko,
kerro minulle niin rakkautesi,
halusi polttava, joka siipeni
saa vahvemmaksi, minut
korkeammalle lentämään,
vapaana liitämään,
yllä meren, taivaan kaaren
kauniin kaareutuvan,
Rakas, sinua sinua aina rakastan
Aiways I love You
Selite:
Kiitos Il Divo :) Harmi etten pysty tanssimaan, täytyy tyytyä vain kuuntelemaan ja fiilistelemään :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voiko rakkaudesta enää kauniimmin kirjoittaa.
Kiiitos runostasi!
Pirteä, kaunis runo
Kaunista😊
kaunis herkkä runo, lentosuukosta ja sen odotuksesta, rakkauden palosta ja sen kautta vahvistuvasta ihmisestä, hieno raikas tunnelma
Kaunis runo rakkaudesta, tykkäsin :)
Rakkaus kaunista on.
Sivut