Rakkauden alkumetreillä

Runoilija Neidonpaula

Olen pikku hiljaa rakastumassa itseeni.

Minäkuva on muuttumassa positiivisemmaksi.
Olen enemmän suopeampi itselleni.

Aina olen pystynyt peilikuvalleni nauramaan vedet silmissä.

Nykyään katselen peilikuvastani itseäni vähän enemmän vaaleanpunaisten lasien lävitse. Alku se on tämäkin.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielestäni hyvä alku onkin tämä. Jos ketä, niin juuri itseä on tärkeää rakastaa.

Niinpä, pikkuhiljaa sitä muuttuu itselleen suopeammaksi, tai sitten se tosiaan on sitä rakastumista itseensä...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot