Nimettömän runoilijan itsemurha

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 



Sinäkin olit jonkun lapsi

voin olla pitämättä sinusta

tai tarttua sinuun vielä kiinni

äänet saivat minut itkemään:

sinä et ole todellinen..

en tiedä oikeaa nimeäsi..

Niin viaton ajatus peilistä

ja se heijastuu takaisin

silti.. pimeys repii silmät päästä

kuin lapsivesi kuutamon mukana

Mistä tekopyhä halu syntyy?

"pienillä sanoilla voi tehdä pahaa"

Miten eloton mieli hävitetään?

"sinua ei ole olemassa täällä.."

Olet hulluuden partaalla

- et osaa enää kielioppisääntöjä

Kirjaimet viittaavat tuonpuoleiseen

sanoista paljastuu alaston vokaali

Nyt.. kun olet kuollut

ja nimesi päällä on viiva

Sisäinen minäsi jätti itsemurhaviestin

äänesi ei koskaan katoa sieltä

Käteni haluavat kirjoittaa sinusta

vielä tämän viimeisen kerran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot