Hei herra lopun alku
tuli, on sammunut
kaunis värikäs lintuseni
taivaan sineen hän on lentänyt
Ajan voi vääristää
tuomiopäivän kello nukkuu hiljaa paikallaan
kukaan ei voi kääntää viimeistä minuuttia
silloin on jo liian myöhäistä
Outo tunne harhailee sisälleni
se on kai se väritön lintunen
jonka värit pestiin pois
ennen maailmanlopun ääntä
sinun sanottiin elävän omaa aikaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi