Ajattelen joskus sinua
vaikka rakkaus onkin kuollut
elän sitä harhaa uudelleen
ja vain se polttaa sisälläni
On vaikeaa hyvästellä
ja saada omiin tunteisiin
niin hiljainen vastaus
ettei sitä enää kuule
Selite:
"En unohda sinua koskaan enää"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tää on hieno