Paha olo tulee ja menee
Sitä myydään kymmenen kilon kanistereissa
ja olen taas väkivaltainen,
maaninen vaihe on ottanut vallan
Kasvosi ovat turvonneet,
peilissä on kai joku hirviö
Sielua ei voi pelastaa pillereillä,
mutta äänet huutavat jotain lisää
Jos saisin itseni itkemään,
näkisinkö asiat toisin
Kyyninen kyynel huuhtoo poskeani,
en vain tunne tuskaasi enää
Syytät aina vaikeaa elämää,
mutta et näe itseäsi sen keskellä
Sinä olet minun niin kuin minä olen sinun
tässä oudossa ulottuvuudessa
Se mitä kirjoitat sieluusi tai käsiisi
ei ole kaunista sadan vuoden päästä
Paha olo on vain tunnetila
mutta sillä on hullu nimesi
Selite:
Vanha tarina päättyy tähän...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi