Yksi päivä vielä

Runoilija WithYou

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The Sun is down...
 

Demonit ovat aina sisälläni

etkä halua uskoa totuutta

Hänet on ommeltu mustilla väreillä

ihan kiinni aivojen reunamiin

Niinhän se on aina:

jaksa vielä yksi päivä

mutta mitä on sitten

kun on vain yö..

Se ei pääty onnellisesti

sillä suosikkivärini on punainen

Kun katsot itseäsi säälien

on jo myöhäistä luopua ajatuksesta

Niinhän se on aina:

jaksa vielä yksi yö

mutta mitä on sitten

kun on vain päivä..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot