Kun en kuule
äänesi kaikua.
Juon sitä,
mitä ei ole olemassa.
Kuolema on niille,
jotka uskovat menneisyyteen.
Et voi murhata mieltäni
- se on sairas muutenkin.
Näen alastoman kyyneleen,
sitä voi ihailla pimessä.
Paha valo on matkalla
vartalosi toiselle puolelle.
Olet outo, outo tuuli;
Luuletko voivasi valloittaa
herra kuoleman
neiti rakkaudella..?
Rakastelun jälkeen olemme
kuolleina sylikkäin sängyssä.
Vuodet vaihtuvat väkisin -
nukut enää vain keinotekoisesti.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi