Sinun silmistäsi
sydämeni löytää kotini
en tarvitse karttaa
vain sinun kätesi käteeni
olen perillä
sinä olet enemmän kuin kukaan muu
sillä vuodenkin jälkeen
jokainen hetki kanssasi
on kuin ensimmäinen
ja silti tuntuu kuin olisimme
tietäneet toisistamme aina
sinä odotat minua
tullen vielä vastaan
joku päivä
Selite:
huomenna tulee vuosi kohtaamisesta..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kaunis..KOskettava runo.
Kaunis runo! :)
Teit runostasi kauniimman lisäämällä loput :)
Onnittelut
Sivut