Rakastan sinua
vaikka se jää sanomatta
tänäänkin
sinulle minä silti
yhä olen
ja haluan sitä niin kovin
helliä pois minusta ikävä
jeg elsker dig
for evigt
tanska kuulostaa aina
jotenkin kauniilta
muttei liity tähän runoon kai
muuta kuin
sinusta minä kirjoitan
vain kirjoittaakseni
sinusta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmin, mukava runo
Lämmin, miellyttävä rakkausruno
Sivut