Viime kertoina
olen katsonut sinua
vieläkin
syvimmillä ajatuksilla
sinut
minä haluaisin pitää
eikä se tahto muutu
ainoastaan kasvaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Viime kertoina
olen katsonut sinua
vieläkin
syvimmillä ajatuksilla
sinut
minä haluaisin pitää
eikä se tahto muutu
ainoastaan kasvaa
Kommentit
oi miten kaunis runo:)
`Veit sanat kynästäni/näppäimistöstäni`... runosi Kolahtaa.
Aivan Ihana.
...runoaarteistooni tallennan.
Kaunis ja vahva runo :)
Kaunis, hyvä runo
Sivut