Rakastan mökki-iltoja
syksyllä perhe vierellä
isä, äiti, isoveli
käly ja pikkujäbä
ja kaikkien
niiden lämpöisten piikittelyjen
naurun ja yhteenkuuluvuuden keskellä
ajattelin sinua
kuinka sopisit porukkaan
kuin nenä päähän
siihen sohvalle
meidän kaikkien vierelle
Selite:
jotkut ihmiset vaan kuuluu johonkin.. sen enempää sovittamatta..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pirteä, mukava runo
Sivut