Yksi hymy, suukko
eikä eilistä enää ole
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Yksi hymy, suukko
eikä eilistä enää ole