Se mikä sinusta
on jo minussa
tekee hyvää
ollen siellä aina
minussa
ja ne raskaatkin asiat
jotka sinä kannat
kannan kanssasi koska
ne ovat
sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Se mikä sinusta
on jo minussa
tekee hyvää
ollen siellä aina
minussa
ja ne raskaatkin asiat
jotka sinä kannat
kannan kanssasi koska
ne ovat
sinua
Kommentit
Tunne on tässä niin tiivis, että tulee kyyneleet silmiin.
Käyttämällä pieniä sanoja taitavasti saa paljon aikaan.
Tuli mieleen hienoa
runoa lukiessa,
"olemme vahva me"
:)
vakava, intimmi
Kaunis, herkkä runo
Kaunista, yhteistä puhetta.
Sivut