Ollessasi vierellä
on jo niin paljon
sitä
mitä haluan
sitä
mistä elän
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Ollessasi vierellä
on jo niin paljon
sitä
mitä haluan
sitä
mistä elän
Kommentit
PienenSuurta.
Ihana.
Kaunista,pidän.
Niinpä, kaunis, hyvä runo
Sivut