En haluaisi kaivata
sinua näin
tulevasta tietämättä
voisinkin
elää kanssasi hetkessä
koko ajan miettimättä
onko meillä
ollenkaan tulevaisuutta
elänkö
vain minä
meille
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
En haluaisi kaivata
sinua näin
tulevasta tietämättä
voisinkin
elää kanssasi hetkessä
koko ajan miettimättä
onko meillä
ollenkaan tulevaisuutta
elänkö
vain minä
meille
Kommentit
Tuttu tunne...haikea runo
Tuttu tunne,ajatuksena mutkikas runona kaunis.
Lopetus on huikea
todella kaunis ja pelokas.
Pelokkaan epätietoinen tunnelma
Sivut