Sinua minä rakastan
sinua pientä
viet kummitädiltä
jalat alta
ja pienen kätesi
tarrautuessa sormeeni
jo nyt niin lujalla otteella
saa sydämeni
hellimään sinua
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Sinua minä rakastan
sinua pientä
viet kummitädiltä
jalat alta
ja pienen kätesi
tarrautuessa sormeeni
jo nyt niin lujalla otteella
saa sydämeni
hellimään sinua
Kommentit
Lämmin, kaunis runo
Kaunis. Tuli heti mieleen oma veljenpoika. Niin ihana :)
Sydanta lammittavan herkkaa kuvausta.
Sivut