Kun vain syliisi pääsen
unohdan
edes kaipaavani
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Voisinpa näyttää sinulle,
kun olet yksin tai pimeässä,
olemuksesi ihastuttavan valon.
-Hafez, persialainen runoilija
Kun vain syliisi pääsen
unohdan
edes kaipaavani
Kommentit
Mukava runo:)
Suloinen
Mukava oivallus,
näinhän se tietenkin on :)
Kaunis.
Niinpä...mukava runo
Sivut