Tuntui oudolta ajatella sinua
näin pitkän ajan jälkeen
palata mielessäni luoksesi
kohta jo seitsemän kuukautta erottaa
minut katseestasi
tunteeni eivät ole kadonneet
mutta syvimmät niistä peittyneet
unelmani
sinusta irronneet
Selite:
a. 1.8. kirjoitettu..
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinpä, aika tekee tehtävänsä...hyvä runo
Itselläni jo yli kymmenen vuotta aikaa
ja kokemuksena, että yksityiskohdata katoaa,
syvät tunteet, tuntemukset. Pinnalla toisinaan
keyt hyväily lämpimänä, tuntemukset: ei ne vuodet
menneet hukkaan.
Paljon asiaa, aitoutta
ja herkkyyttä tässä Runossa.
kypsyvän ihmisen viestiä.
Hyvä Runo.
Sivut