Olen kukka Luojan tarhan
vaatimaton, hentoinen.
Myrskytuulen koskettaessa
nöyrin mielin taipuen.
Siitä en ole surullinen.
Joka päivää halajan.
Oman ajan, itsenäni
paikallani vaikutan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rauhallinen, hyvä runo
Sivut