Pyryttää taas. Mielikin on jo ihan täynnä. Tehdään yhdessä pieni lumilinna sydänlaaksoon. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.2.2016 12:30 epeli No johan tokkiisa myö lumilinna suuvísiässä yhessä värkkäellään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 23.2.2016 16:15 waltsu Tän kai vois lukea kahdella tavalla ainakin.. Mut kauneus ja herkkyys tuo väkisin etualalle rakkauden Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut