Sydämessä ilot, surut
sekamelska suloinen.
Vähän niinkuin tilkkutäkki
isoäidin aikuinen.
Lämpöä ja läheisyyttä
niitä sydän halajaa.
Pehmeätä peittoa ja
untuvaista unelmaa.
Elämää ain yksi päivä
kerrallansa jatketaan.
Tunteidenkin tilkkutäkkiin
lisäpalat ommellaan.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
myös tuo, yksi päivä kerrallaan.
Tämä on ihanuus. Pehmeä, suloinen ja niin lämmin!
...kuin lämmittävä tilkkutäkki runosi.
Ihana.
Sivut